ikwordteler

MONSTERKASSEN GEOPEND VANAF 26 FEBRUARI

 In monsterkas

Monsterkassen geopend vanaf 26 februari

De kassen voor de opplantmonsters zijn vanaf dinsdag 26 februari a.s. weer geopend voor bezichtiging. Voor tulp is dit op een vast moment. De gewassen krokus en iris zijn op afspraak te bezichtigen.

Informatie website

Op onze website wordt u geïnformeerd over het groeistadium van uw monsters. Per kas ziet u foto’s, zodat u kunt bepalen wanneer een bezoek aan de kas voor u waardevol is. Voor meer informatie kunt u telefonisch terecht bij de betreffende kasbeheerder.

Monsterkassen bezoeken

Regio Adres Kasbeheerder Mobiel telefoonnummer
Bloembollenstreek & Zuid-Nederland BKD
Zwartelaan 2
Lisse
Kees Koogie 06 – 22 90 65 73
West-Friesland M.Groot-Ruiter
Zwaagdijk 282
Zwaagdijk
Frans Vriend 06 – 22 90 66 10
Noordelijk Zandgebied, Wieringermeer
Texel, Kennemerland
A.F.Kolken & Zn.
Middenweg 59
Dirkshorn
Willo Swart 06 – 22 90 66 04
Noordoostpolder &
Noord-Oost Nederland
Kas NAK
Randweg 14
Emmeloord
Edward Zuidhof 06 – 22 90 65 91

Tulp

Alle kassen zijn vanaf dinsdag 26 februari, elke dinsdag geopend van 08.30 tot 12.30 uur. Dit is gedurende de hele beoordelingsperiode.

Krokus

De kas in de regio Bloembollenstreek en Zuid-Nederland (Zwartelaan 2, Lisse) kan op afspraak bezocht worden. Neemt u hiervoor contact op met kasbeheerder Kees Koogie.

Iris

De kas in de regio Bloembollenstreek en Zuid-Nederland (Zwartelaan 2, Lisse) kan op afspraak bezocht worden. Neemt u hiervoor contact op met de beheerder iris: Nico Paarlberg, mobiel 06 – 22 90 65 81.

Bezoek & parkeren Lisse

Aan ons pand aan de Zwartelaan 2 te Lisse, wordt nieuwbouw gerealiseerd voor de uitbreiding van ons laboratorium. Wanneer u BKD bezoekt, zal u dus een gewijzigde situatie tegenkomen en op werkzaamheden stuiten. We vragen u om de nieuwe inrit, verder in de Zwartelaan, naar het medewerkersparkeerterrein te gebruiken (achter de schuur). Vanaf hier kunt u makkelijk naar de kas lopen.

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken