keuringen

MONSTERKASSEN GEOPEND VOOR BEZICHTIGING

 In BKD, monsterkas

Monsterkassen geopend voor bezichtiging

De monsterkassen in Lisse, Zwaagdijk, Creil en Dirkshorn zijn vanaf deze week weer geopend voor bezichtiging. Dit betekent dat u vanaf dinsdag 7 maart 2023 elke dinsdag uw tulpenmonsters kunt komen bezichtigen. Voor bezichtiging van uw krokus en iris monsters in Lisse, kunt u vanaf nu een afspraak maken.

Tulp, krokus en iris

Alle monsterkassen zijn gedurende de gehele beoordelingsperiode elke dinsdag geopend van 08.30 tot 12.30 uur om uw monsters tulp te bekijken.
In de kas bij BKD (regio Bloembollenstreek en Zuid-Nederland) staan alle krokussen en irissen opgeplant. Wilt u van deze gewassen uw monsters bekijken, neemt u dan contact op met kasbeheerder Kees Koogie voor krokus of Nico Paarlberg voor iris. Onder aan dit bericht vindt u de een link naar de gegevens van alle monsterkassen en kasbeheerders.

Plannen van een bezoek

Op onze website wordt de algemene voorgang van de opplantmonsters met kas-foto’s bijgehouden op de webpagina opplantkeuringen. Hierop ziet u het groeistadium van uw monsters. Aan de hand van de foto’s kunt u bepalen wanneer een bezoek aan de kas voor u waardevol is. Voor meer informatie kunt u telefonisch terecht bij de betreffende kasbeheerder. BKD volgt de RIVM richtlijnen. Volgt u bij uw bezoek onze hygiëne-maatregelen ter plaatse op en blijf thuis bij klachten.

Monsterkassen

De locatie, kasbeheerder en zijn telefoonnummer vindt u op de webpagina per kas. Klikt u op de juiste regio om naar deze pagina te gaan:

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken