WERKEN BIJ BKD

BKD is de enige keuringsdienst van een van Nederlands bekendste exportproducten: de bloembol. Om onze keuringen op onafhankelijke, betrouwbare en efficiënte wijze uit te kunnen voeren, heeft de BKD integer vakmanschap nodig van specialisten en talenten

Cultuur, Waarden en Werksfeer

De BKD is een zelfstandig bestuursorgaan met een platte organisatie. Binnen de BKD heerst een positieve, open en informele sfeer. Bevlogen, nuchtere en betrokken collega’s werken in vaste teams in de buitendienst (keurmeesters), binnendienst (beleid, planning, service, etc.) en het laboratorium.

Daarnaast werken collega’s uit alle teams samen in projectgroepen aan thema’s als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Kennismanagement, maar ook BKD brede projecten als de nieuwbouw van ons laboratorium en de innovatie van onze registratiesystemen.

Wij hechten waarde aan samenwerken, communicatieve kracht en eigen initiatief. Hieraan besteden we intern dan ook veel aandacht, onder andere tijdens de BKD Academie voor nieuwe collega’s. Zo kunnen wij met elkaar klantgericht, professioneel en integer onze taken vervullen en efficiënt en effectief werken aan een toekomstbestendige dienstverlening. Om ons toonaangevende kwaliteitsniveau te waarborgen, investeren wij daarnaast in de kennisontwikkeling van onze medewerkers door trainingen en opleidingen.

Onze 93 vaste en 74 flexibele medewerkers zijn betrokken bij de organisatie, de aangesloten telers en handelaars en bij elkaar. De mening van medewerkers vinden wij dan ook belangrijk. Daarom voert de BKD regelmatig een medewerkersbevlogenheidsonderzoek uit. Informatie uit dit onderzoek, zetten wij om in concrete acties om het werkplezier te optimaliseren. Zo willen wij ons gemiddelde van een 7,6 (hoger dan onze benchmark) bewaken en verbeteren.

Verhalen van medewerkers

liesbeth

Liesbeth

Business Analist

marco-m-profiel

Marco

Keurmeester

jiska

Jiska

Onderzoeker

astrid

Astrid

Medewerker
Service Center

Aan de slag bij BKD

Ben jij geïnteresseerd in een functie bij de BKD? Bekijk dan hier onze vacatures:

Ben jij op zoek een goede en leuke stageplek? De BKD is een erkend leerbedrijf voor Aequor, ECABO en PMLF. We hebben verschillende stagemogelijkheden voor studenten van de Middelbare Tuinbouwschool, de Agrarische Hogeschool en het hoger en middelbaar Laboratoriumonderwijs. Voor meer informatie kan je contact opnemen met personeelszaken@bkd.eu

line

INSCHRIJVEN VOOR NIEUWSBRIEF

Inschrijven >

Start met typen en druk op enter om te zoeken