AFDELING KEURING&KWALITEIT LIESBETH

Liesbeth – Business Analist

“De uitdaging is om een verandering in te zetten van een systeem dat de telers moeten gebruiken naar een handig systeem dat zij graag willen gebruiken.”

Eind 2017 is het project MijnBKD van start gegaan, met als doel een nieuwe klantvriendelijke, digitale klantomgeving. Liesbeth zet zich vanuit de afdeling Keuring en Kwaliteit, waar zij sinds 2014 werkt, in voor een optimale inrichting van dit nieuwe systeem.

“Kwaliteit is in mijn werk heel belangrijk. Kwaliteit van onze dienstverlening, maar ook kwaliteit van werken. Voor mij betekent dat zorgen voor de juiste informatie aan de klant. Waar heeft de klant behoefte aan? Krijgt de klant wat hij nodig heeft? Dit zijn vragen die mij bezighouden.”

Liesbeth startte bij de BKD als procesbeheerder, waarin zij onder andere het functioneel beheer van systemen op zich nam. Haar functie is in de jaren sterk veranderd en zich meer gaan richten op kwaliteit en processen met klanten. Een logisch vervolg, gezien haar achtergrond in kwaliteitsmanagement. Momenteel richt Liesbeth zich volledig op MijnBKD en is zij onder andere betrokken bij een nieuwe applicatie voor het inspecteren van  import en exportzendingen. Liesbeth is de schakel tussen de gebruikers en de bouwers van het systeem. Voor beide systemen worden gebruikers intensief betrokken in het proces.

“Het registreren van de gewassen en bemonsteringen is voor een klant niet fijn. Hij is liever op het land met zijn product bezig. Wij moeten er voor zorgen dat de klant dat in de toekomst snel en efficiënt kan doen. In de vernieuwing van het digitale klantsysteem staan onze klanten centraal.”

In het multidisciplinaire MijnBKD-team is een nieuwe scrum- en agile-werkwijze ingevoerd, wat nieuw is in de organisatie.

”BKD geeft mij veel ruimte om mij te ontwikkelen. Door mijn rol binnen MijnBKD en de uitdagende nieuwe werkmethode, heb ik bijna een hele nieuwe baan!.”

liesbeth
liesbeth
line

INSCHRIJVEN VOOR NIEUWSBRIEF

Inschrijven >

Start met typen en druk op enter om te zoeken