AANMELDFORMULIER AM BEDRIJFSSTATUS

Met dit formulier geeft u de AM-status van uw bedrijf voor het komende teeltseizoen door. Doe dit altijd voor de start van een seizoen. Heeft u één of meerdere teeltlocaties met AM-status Onbekend of niet-AM-vrij dan meldt u uw bedrijf aan voor de bedrijfsstatus: AM-combi of AM-laag. Meldt u zich niet aan, dan gaat BKD voor uw bedrijf uit van de status AM-laag.

Meldt u uw bedrijf voor het eerst aan voor de status AM-combi of AM-laag, dan komt de BKD-keurmeester bij uw bedrijf langs om de eisen die horen bij de betreffende status door te nemen. Via onze pagina AM vindt u meer informatie ter voorbereiding van dit gesprek. Het geldende verichtingentarief wordt hiervoor in rekening gebracht.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon

AM bedrijfsstatus

Vragen of opmerkingen:

Ondertekenen

Door dit vakje aan te vinken en dit formulier te verzenden, ondertekent u digitaal dit formulier. U verklaart hiermee bevoegd te zijn dit formulier te ondertekenen en te verzenden; Het formulier naar waarheid te hebben ingevuld en eventuele wijzigingen binnen twee werkdagen aan de BKD door te zullen geven; Zich bewust te zijn van de verplichtingen die ontstaan uit deze aanvraag; Zich bewust te zijn van de geldigheid van de Algemene Voorwaarden zoals gepubliceerd op de website van de BKD; Kennis te hebben genomen van het privacy beleid van BKD.
=
line

INSCHRIJVEN VOOR NIEUWSBRIEF

Inschrijven >

Start met typen en druk op enter om te zoeken