VERZOEKFORMULIER UITTREKSEL PERCEEL REGISTER STENGELAAL

Met dit formulier doet u een verzoek voor een uittreksel van een specifiek perceel uit het Perceel Register Stengelaal. Dit doet u bijvoorbeeld als u voornemens bent een perceel te kopen of huren en de Stengelaal status wilt inzien of wanneer u de status van een aan uw perceel grenzend perceel wilt weten.

Persoons- en contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Perceelgegevens

Geef hier aan voor welk perceel u een uittreksel wilt ontvangen.

Reden verzoek

Vragen of opmerkingen

Ondertekenen

Door dit vakje aan te vinken accepteert u de betalingsverplichting van de kosten die gemoeid zijn bij het aanvragen van een uittreksel Perceel Register Stengelaal.
Door dit vakje aan te vinken en dit formulier te verzenden, ondertekent u digitaal dit formulier. U verklaart hiermee bevoegd te zijn dit formulier te ondertekenen en te verzenden; Het formulier naar waarheid te hebben ingevuld en eventuele wijzigingen binnen twee werkdagen aan BKD door te zullen geven; Zich bewust te zijn van de verplichtingen die ontstaan uit deze aanvraag; Zich bewust te zijn van de geldigheid van de Algemene Voorwaarden zoals gepubliceerd op de website van de BKD; Kennis te hebben genomen van het privacy beleid van BKD.
=
line

INSCHRIJVEN VOOR NIEUWSBRIEF

Inschrijven >

Start met typen en druk op enter om te zoeken