MONSTERKAS LISSE

In de monsterkas, kunnen de monsters onder ideale omstandigheden groeien. Hier worden de monsters op allerlei aspecten beoordeeld: soortechtheid, virussen, mutanten en fytosanitaire aantastingen.

De monsterkas Bloembollenstreek en Zuid-Nederland staat in Lisse.
BKD, Zwartelaan 2, Lisse
Kasbeheerder: Kees Koogie
Mobiel: 06 – 22 90 65 73

Hieronder vindt u per gewas foto’s en informatie over bezichtiging van uw opplantmonsters in deze monsterkas.

Canna

Bezichtiging van de canna opplantmonsters gaat op afspraak, hiervoor kunt u contact opnemen met de kasbeheerder Lisse (Kees Koogie). Er zijn momenteel geen canna monsters opgeplant.

Gladiool

De opplantmonsters gladiool staan in de monstertuin in Lisse. Bezichtiging gaat op afspraak, hiervoor kunt u contact opnemen met Peter de Geus via 06 – 22 94 95 83. Er zijn momenteel geen gladiool monsters opgeplant.

Iris

Bezichtiging van de iris opplantmonsters gaat op afspraak, hiervoor kunt u contact opnemen met Nico Paarlberg via 06 – 22 90 65 81. De monsterkassen in Lisse, Zwaagdijk, Creil en Dirkshorn zijn dit jaar wederom door de corona pandemie gesloten. Lees hier meer.

april 2021

maart 2021

februari 2021

Krokus

Bezichtiging van de krokus opplantmonsters gaat op afspraak, hiervoor kunt u contact opnemen met de kasbeheerder Lisse (Kees Koogie). De monsterkassen in Lisse, Zwaagdijk, Creil en Dirkshorn zijn dit jaar wederom door de corona pandemie gesloten. Lees hier meer.

maart 2021

februari 2021

Tulp

Bezichtiging van de tulp opplantmonsters gaat normaliter op inloop. De monsterkassen in Lisse, Zwaagdijk, Creil en Dirkshorn zijn dit jaar echter wederom door de corona pandemie gesloten. Lees hier meer.

maart 2021

februari 2021

line

INSCHRIJVEN VOOR NIEUWSBRIEF

Inschrijven >

Start met typen en druk op enter om te zoeken