DION VAN DER STERREN VERSTERKT BKD ALS HOOFD BUITENDIENST

 In BKD

Dion van der Sterren versterkt BKD als Hoofd Buitendienst

Het Managementteam van BKD wordt per 1 juli versterkt met Dion van der Sterren als Hoofd Buitendienst. Na het vertrek van Robin Franssen heeft BKD een intensief traject doorlopen om deze positie weer op een goede wijze in te vullen. Dion van der Sterren was van 2010 tot 2015 reeds Hoofd Buitendienst. BKD is blij met de terugkeer van Dion op deze positie.

Dion van der Sterren maakte in 2016 de overstap naar BQ-Support. Als directeur en accountmanager was hij daar verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, productontwikkeling en advisering. Met de vrijgekomen functie Hoofd Buitendienst, gaat Dion graag nieuwe uitdagingen aan. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling van het keurings- en inspectiesysteem. “Eenvoud is hierin voor mij de basis”.

“Ik ga graag met mijn team de uitdagingen aan die op ons pad komen, zoals het behoud en verdere uitbouw van onze expertise op het gebied van ziekten en afwijkingen in bloembollen. En zeker zo belangrijk is de uitdaging om samen met mijn team de verbinding te vormen tussen de bedrijven en de ontwikkelingen binnen het Nederlandse keurings- en inspectiesysteem. Dit om een zo efficiënt en breed mogelijke markttoegang te bevorderen en te behouden”, aldus Dion.

BKD heet Dion van harte welkom en kijkt uit naar een goede samenwerking.

Dion van der Sterren

Hoofd Buitendienst

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken