MOBIEL GEBRUIK MIJNBKD VERANDERT

 In BKD, Highlight, MijnBKD

Mobiel gebruik MijnBKD verandert

Veel gebruikers van MijnBKD gebruiken de MijnBKD app op de mobiele telefoon en tablet. Om technische redenen stapt BKD vanaf vandaag over naar de mobiele website voor het gebruik van MijnBKD op deze apparaten. De app is vervallen en niet meer werkzaam.

Het overzetten van de app naar een mobiele website maakt MijnBKD beter beschikbaar op mobiele apparaten en biedt meer mogelijkheden voor de toekomst. Via de mobiele website kunt u gebruik maken van dezelfde functionaliteiten als via de app. Hieronder leest u hoe u gebruik kan blijven maken van MijnBKD op telefoon of tablet.

  1. Had u de MijnBKD app al, verwijder deze dan van uw apparaat. De app uit de appstore werkt niet meer
  2. Ga op uw telefoon of tablet naar de portal van MijnBKD via https://mijn.bkd.eu/
  3. Log in met uw MijnBKD account
  4. Voeg MijnBKD toe aan uw startscherm (klik hier om te lezen hoe dat moet)

U kunt met MijnBKD op uw mobiele telefoon of tablet op elk moment en op elke plek de meest belangrijke informatie over uw partijen en percelen inzien en raadplegen. Zo kunt u zien of de keurmeester uw partij al heeft gekeurd, toetsuitslagen terugvinden, nagaan of voor uw tulpen een bloeikeuring verplicht is en met de scanner direct een steeklatetiket scannen om naar informatie van de betreffende partij te gaan. Via de mobiele website kunt u geen gegevens wijzigen of invoeren, dit blijft u doen via het MijnBKD portaal op de computer.

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken