BKD BOUWT

 In BKD, laboratorium

BKD bouwt

Hoewel er al heel wat eerder plannen en werkzaamheden waren voor het realiseren van een nieuw laboratorium, staat 2019 in het teken van nieuwbouw! In januari werd er met de aannemer getekend en konden de werkzaamheden aansluitend snel van start gaan. Aan ons pand aan de Zwartelaan 2 te Lisse, wordt hard gewerkt aan het nieuwe BKD laboratorium. BKD bouwt!

Vernieuwing

Met het nieuwe laboratorium kan BKD aan de toegenomen vraag, de hoge kwaliteitseisen aan toetsen en de snellere doorlooptijden blijven voldoen. Het vergroot de onderzoeksmogelijkheden en maakt ons laboratorium flexibeler.

Verloop

Via deze foto impressie kunt u zien hoeveel werk er inmiddels al is verricht. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de mooie gekleurde gevel (zie de impressie hieronder) en krijgt het laboratorium van binnen steeds meer vorm.

Impressie van het eindresultaat

Eind 2019 is de nieuwbouw beoogd klaar en zal het nieuwe lab stap voor stap getest en in gebruik genomen gaan worden. Hier ziet u de impressies van hoe het laboratorium er tegen die tijd uit zal zien.

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken

kantoorbkd_bankrekeningnummer