BKD JAARVERSLAG 2021

 In BKD

BKD Jaarverslag 2021

Ook in 2021 heeft corona een belangrijke invloed gehad op de werkzaamheden van BKD. De werkdruk is hoog geweest. Op het laboratorium werd met een lagere bezetting gewerkt om veilig te kunnen werken. Daarbij zijn er ook meer monsters verwerkt dan begroot. Dit onder andere door een niet verwachte en forse uitbreiding van het areaal en aantal partijen lelie en een groei in het aantal verzoektoetsen. Ook was er een forse piek in de exportwerkzaamheden. De handel naar het Verenigd Koninkrijk, dat nu een derde land is, bracht veel extra werk met zich mee.

Naast de reguliere werkzaamheden is gewerkt aan de strategische projecten van BKD, zoals MijnBKD. Naast het verbeteren van het klantenportaal is gewerkt aan een nieuwe app voor de veldkeuringen. In het voorjaar van 2022 moeten de keurmeesters de veldkeuringen hierin vastleggen. Daarnaast is geïnvesteerd in de toetsontwikkeling van nematoden, met name stengelaaltjes en worden toets mogelijkheden voor bacteriën onderzocht.

Verder richt BKD zich in 2022 op een nieuwe strategische agenda 2022-2026. Daarin blijft BKD investeren in digitalisering, wordt geïnvesteerd in competenties van het personeel en in projecten voor continue verbeteren. Mogelijkheden voor meer risico-gebaseerd keuren en toezicht worden onderzocht en de diensten van het lab worden verbreed.

Klik hier om het volledige jaarverslag van 2021 te lezen.

BKD: Uw schakel in kwaliteit

WNT gegevens 2021

Klik hier om de WNT gegevens 2021 te lezen.

WNT gegevens 2021

Klik hier om de WNT gegevens 2021 te lezen.

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken