BKD 100 JAAR

 In BKD, Highlight

BKD 100 jaar: welkom in ons laboratorium

BKD bestaat dit jaar 100 jaar! Toen de vereniging ‘De Narcis’ in 1923 begon met vrijwillige veldkeuringen, werd de basis gelegd voor de huidige Bloembollenkeuringsdienst. We zijn er trots op al 100 jaar een belangrijke schakel in de bloembollenketen te zijn en willen graag met u stilstaan bij dit mooie jubileum.

In de zomer van 2020 hebben wij de nieuwbouw van ons laboratorium afgerond en het lab officieel in gebruik genomen. Vanwege corona, hebben wij hier echter destijds geen aandacht aan kunnen besteden. Daarom nodigen wij u in het kader van ons jubileum graag alsnog uit om ons laboratorium te komen bekijken tijdens een rondleiding.

De rondleidingen vinden plaats op woensdagochtend 21 juni 2023. Het programma dat wij voor u hebben gepland duurt ongeveer 1 uur (u wordt na aanmelding voor een specifiek tijdstip ingedeeld). U krijgt een rondleiding op ons nieuwe laboratorium, met een toelichting op de uitvoering van toetsen. Ook vertellen wij u meer over ‘100 jaar BKD’ en ‘BKD in de toekomst’ en is er ruimte om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen onder het genot van een kop koffie.

BKD: Uw schakel in kwaliteit

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken