BKD LANCEERT MOBIELE APP MIJNBKD

 In MijnBKD

BKD lanceert mobiele app MijnBKD

BKD heeft de meest belangrijke informatie uit het MijnBKD portaal beschikbaar gemaakt in een app voor de mobiele telefoon. Met de MijnBKD app kan informatie over partijen of percelen makkelijk op ieder moment opgezocht worden. Hiermee wil BKD de informatie makkelijker toegankelijk maken voor de gebruiker tijdens de werkzaamheden op het veld of in de schuur.

Voordelen

De app is een versimpelde versie van MijnBKD, waarin op elk moment en op elke plek de meest belangrijke informatie over partijen en percelen geraadpleegd kan worden. Dit kan van pas komen wanneer in het veld snel iets opgezocht moet worden, zoals gegevens over bijvoorbeeld toetsen en keuringen.

Ook zit er een scanner in de app, waarmee een label met barcode van het tpi nummer van de partij kan worden gescand (zoals bijvoorbeeld van het steeklatetiket) om deze partij direct terug te vinden in de app. Bij een partij worden in de app zowel de perceelaanduiding getoond, als het locatienummer op het steeklatetiket uit ons systeem. Een nieuw hulpmiddel voor bij het plaatsen van de steeklatetiketten.

Via de app kunnen geen gegevens gewijzigd, aangevraagd of ingevoerd worden, dit kan alleen via het MijnBKD portaal op de computer.

MijnBKD app

De MijnBKD app is beschikbaar voor alle MijnBKD gebruikers en is gekoppeld aan het MijnBKD account. De app laat direct ‘live’ de gegevens zien. De app is geschikt voor de mobiele telefoon, met IOS of Android. De app is beschikbaar in zowel de Apple Appstore (IOS), als de Google Playstore (Android).

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken

kantoorbkd_bankrekeningnummer