keuringen

NIEUW Corona

 In BKD, Highlight

Corona

Zoals u weet nemen de zorgen over de verspreiding van het Coronavirus toe. Bij aantreffen van een besmetting bij een bedrijf kunnen de consequenties groot zijn.

BKD wil maximaal borgen dat onze werkzaamheden door kunnen gaan. Dit betreft onder andere het toetsen van bloembollen op het laboratorium en het ondersteunen van uw werkzaamheden door het Servicecenter. Daarnaast staan de werkzaamheden voor de voorjaarskeuring voor de deur.  

Maatregelen

Om te voorkomen dat het Coronavirus impact op onze werkzaamheden krijgt heeft BKD maatregelen getroffen, zoals het beperken van niet strikt noodzakelijke bezoeken (op kantoor van BKD of extern).

BKD vraagt ook om uw medewerking bij de uitvoering van de volgende werkzaamheden:

  1. Keurmeesters zullen de veld- en exportkeuringen gewoon uitvoeren. Wel zal de keurmeester een veilige (twee meter) afstand bewaren tot medewerkers van uw bedrijf en zal extra hygiëne in acht worden genomen.
  2. Voor autorisatiebezoeken zoals administratieve bedrijfscontroles geldt dat deze tijdelijk worden opgeschort.
  3. Uw ontvangst voor afgifte van documenten aan de balie zal iets minder persoonlijk worden, de medewerkers van het Servicecenter zullen meer afstand bewaren.

Verder doen wij een beroep op uw verantwoordelijkheid en gaat BKD er van uit dat u passende maatregelen treft om besmetting op uw bedrijf te voorkomen.

Vragen

Heeft u vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan contact op met ons Service Center, telefoonnummer 0252-419101 of per e-mail: info@bkd.eu.

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken

nieuws3